Νέα Οργανισμού

ό,τι συμβαίνει!
Στην κατηγορία θα βρείτε  νέα
που
 αφορούν τον  Οργανισμό
όπως
επισκέψεις,εκδηλώσεις,
συμμετοχές σε ημερίδες κ.ά.δελτία τύπου

ανακοινωθέντα!
 
Στην κατηγορία θα βρείτε τα δελτία
τύπου
που  έχουν δημοσιευθεί   από
τον Οργανισμό το τρέχον έτος.

δημοσιεύματα

έγραψαν για μας !
 
Στην κατηγορία θα   βρείτε
δημοσιεύματα    από   τον
τ
οπικό
  και διαδικτυακό
Τύπο  που  αφορούν  τη
δράση του Οργανισμού.
 

Συμμετοχή στον Αγροτικό Αύγουστο 2015

 

Οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις ΤοπΕΚΟ (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες): «Κύδων Συν-εργασία» και «Χανιά Συν-εργασία», και ΤοπΣΑ (Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας):«Κύδων Απασχόληση» και «Χανιά Απασχόληση», συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην Παγκρήτια Έκθεση κρητικών προϊόντων ποιότητας “Αγροτικός Αύγουστος 2015” που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία 1866 στα Χανιά.

 

Στην έκθεση έχουν δημιουργηθεί δύο περίπτερα όπου συμμετέχουν και οι 4 παραπάνω Αναπτυξιακές Συμπράξεις ΤοπΣΑ και ΤοπΕΚΟ με έδρα την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο πλαίσιο των δράσεων Δικτύωσης και Ενημέρωσης-Πληροφόρησης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους των φορέων για τα αποτελέσματα των προγραμμάτων απασχόλησης που υλοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και για τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε  ανέργους και επιχειρήσεις.

Τα προγράμματα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.