Νέα Οργανισμού

ό,τι συμβαίνει!
Στην κατηγορία θα βρείτε  νέα
που
 αφορούν τον  Οργανισμό
όπως
επισκέψεις,εκδηλώσεις,
συμμετοχές σε ημερίδες κ.ά.δελτία τύπου

ανακοινωθέντα!
 
Στην κατηγορία θα βρείτε τα δελτία
τύπου
που  έχουν δημοσιευθεί   από
τον Οργανισμό το τρέχον έτος.

δημοσιεύματα

έγραψαν για μας !
 
Στην κατηγορία θα   βρείτε
δημοσιεύματα    από   τον
τ
οπικό
  και διαδικτυακό
Τύπο  που  αφορούν  τη
δράση του Οργανισμού.
 

"Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργου Δέδε στα γραφεία του Οργανισμού"

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.) Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού τη Τρίτη 17 Μαΐου 2016. Τον Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Α.Ε. Φώτης Καζάσης παρουσία της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Βάλιας Βαγιωνάκη.

Στη συνάντηση ενημέρωσης που ακολούθησε παρόντες ήταν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚ: Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Αποστόλης Βουλγαράκης, Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Βασίλης Λιβάνιος, Αριστόδημος Χατζιδάκης, Μανόλης Βαρδουλάκης, Ελένη Ιακωβίδου, Παύλος –Παναγιώτης Σεϊμένης, οι επικεφαλής των Διευθύνσεων του Ο.Α.Κ. Α.Ε., ενώ παρών ήταν και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ Ανδρέας Πολάκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και οι Διευθυντές του ΟΑΚ αφού καλωσόρισαν τον κ. Δέδε, παρουσίασαν την οικονομική κατάσταση του Oργανισμού, το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί ο Oργανισμός στους τομείς των υδραυλικών και συγκοινωνιακών έργων και κατέθεσαν υπομνήματα των αντίστοιχων διευθύνσεων με θέματα προτεραιότητας που αφορούν σε τρέχοντα και σχεδιαζόμενα έργα και μελέτες, τονίζοντας την ανάγκη της άμεσης ένταξης και προκήρυξης της μελέτης στρατηγικού σχεδιασμού του ΒΟΑΚ, τη διάθεση πίστωσης για την προκήρυξη μελετών για την οδική ασφάλεια στην υφιστάμενη χάραξη του ΒΟΑΚ-ΝΟΑΚ καθώς και την ανάγκη άμεσης υλοποίησης των απαραίτητων δικτύων για την αξιοποίηση των αποθεμάτων νερών στους ταμιευτήρες και φράγματα που διαχειρίζεται ο Oργανισμός. Επισημάνθηκε δε ότι ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. επιθυμεί και επενδύει στη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης για τα ζητήματα του ΒΟΑΚ.