Νέα Οργανισμού

ό,τι συμβαίνει!
Στην κατηγορία θα βρείτε  νέα
που
 αφορούν τον  Οργανισμό
όπως
επισκέψεις,εκδηλώσεις,
συμμετοχές σε ημερίδες κ.ά.δελτία τύπου

ανακοινωθέντα!
 
Στην κατηγορία θα βρείτε τα δελτία
τύπου
που  έχουν δημοσιευθεί   από
τον Οργανισμό το τρέχον έτος.

δημοσιεύματα

έγραψαν για μας !
 
Στην κατηγορία θα   βρείτε
δημοσιεύματα    από   τον
τ
οπικό
  και διαδικτυακό
Τύπο  που  αφορούν  τη
δράση του Οργανισμού.
 

Επιστολή Βουλγαράκη σε Βάμβουκα για την ένταξη του έργου «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και Πρόεδρος του Δ.Σ Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε, κ. Απόστολος Βουλγαράκης απέστειλε σήμερα απαντητική επιστολή  στο Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα σχετικά με την ένταξη του έργου «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων» με σύμβαση ποσού 3.565.104,18 ευρώ και κόστους απαλλοτριώσεων περί τα 5.000.000 ευρώ στην Π.Ε. Χανίων του Δήμου Χανίων.

Διαβάστε Περισσότερα

104.4 fm Radio 15.12.2015 "Νερό από το φράγμα Αποσελέμη στον Άγιο Νικόλαο!"

 Το πρώτο νερό από το φράγμα Αποσελέμη έφτασε πλέον στις δεξαμενές της πόλης του Αγίου Νικολάου. Σε μια συνάντηση των δημάρχων Αγίου Νικολάου και Ηρακλείου Αντώνη Ζερβού και Βασίλη Λαμπρινού και της αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη, στη δεξαμενή Δ6 στη περιοχή Κεφάλα Χουμεριάκου, όπου φτάνει ο αγωγός από το φράγμα Αποσελέμη, παρουσία και στελεχών του ΟΑΚ, το νερό άρχισε να ρέει προς τον προσαγωγό αγωγό προς τις δεξαμενές του Αγίου Νικολάου,ενώ έχει ήδη κατασκευαστεί ο αγωγός που θα δώσει νερό στην Ελούντα όταν τελειώσει το δίκτυο προς τα εκεί.

πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο άρθρο

Cretalive 15.12.2015 "Νερό από τον Αποσελέμη στις βρύσες του Αγίου Νικολάου"

«Από σήμερα οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου θα πίνουν  νερό προερχόμενο από το φράγμα Αποσελέμη.  Στο Λασίθι μπαίνει σε λειτουργία ένα σημαντικό έργο που στηρίζει όλους τους τομείς της ανάπτυξης αλλά και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της περιοχής που εξυπηρετεί."

πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο άρθρο

Περισσότερα Άρθρα...