skip to Main Content

Προκήρυξη διαγωνισμού Τεχνικού Συμβούλου για την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής της οδού Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά (Χ.Θ. 22+170.-.Χ.Θ.29+990»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης A.E. (ΟAK A.E.), ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει  συνοπτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την επιλογή Αναδόχου για την παροχή της υπηρεσίας: Τεχνικός Σύμβουλος για την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής της οδού Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά (Χ.Θ. 22+170.-.Χ.Θ.29+990»

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 59.400,00 € μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,  το οποίο είναι και το ανώτατο όριο για την υποβολή προσφορών.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Προσπελασιμότητας με Κωδικό MIS 519339, Ενάριθμο έργο: 2010ΣΕ07180010.

Ο διαγωνισμός θα γίνει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Αξιολόγησης των προσφορών στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚ Α.Ε, οδός Γολγοθά 2, Όαση Βαρυπέτρου, Χανιά στις 13/02/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00.

Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την 12/02/2018 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 15:00 στην παραπάνω διεύθυνση. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συνεταιρισμοί, είτε μεμονωμένα είτε με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σε Ένωση ή Σύμπραξη ή Κοινοπραξία, που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα και παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες σχετικά με το αντικείμενο του Διαγωνισμού, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ή του ΕΟΧ (Κρατών μελών της Ε.Ε και χωρών της ΕΖΕΣ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και την τεχνογνωσία.

Διευκρινήσεις και αντίγραφα της προκήρυξης παρέχονται από τα γραφεία του ΟΑΚ Α.Ε. (αρμόδιος υπάλληλος: Γεράσιμος Σαρημανώλης 28210-29249 και Ευστράτιος Μηλιδάκης 2821029214, email: oakae@oakae.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης A.E. (www.oakae.gr).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΑΚ ΑΕ ΚΑΖΑΣΗΣ ΦΩΤΗΣ

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη περιλαμβάνονται στα επισυναπτόμενα αρχεία:

Back To Top