ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (MASTER PLAN) ΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ»

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (Ο.Α.Κ. Α.Ε.), θέτει από σήμερα, 10 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το «ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (MASTER PLAN) ΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ», η εκπόνηση του οποίου έχει ανατεθεί
στον ανάδοχο «Ένωση Οικονομικών Φορέων: ΕΜΒΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. – ΥΔΡΟΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ Α.Ε. – ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΠΠΑΣ», μέσω της με αριθμ. πρωτ. 6043/23-5-2019 σύμβασης παροχής τεχνικών και επιστημονικών υπηρεσιών. Το φυσικό αντικείμενο του Σχεδίου αποτελείται από:
1. το ΤΜΗΜΑ Υ1 που αφορά στην «Εκπόνηση Γενικού Διαχειριστικού Σχεδίου (Master
Plan) Ύδρευσης – Άρδευσης νήσου Κρήτης» και
2. το ΤΜΗΜΑ Υ2 που αφορά στην «Εκπόνηση Γενικού Διαχειριστικού Σχεδίου (Master
Plan) Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας νήσου Κρήτης»
Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας προτάσεις, παρατηρήσεις και σχόλια, στο email του Οργανισμού oakae@oakae.gr και στο email του αναδόχου info@emvis.gr. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 23-5-2021 και ώρα 24:00. Τα προς διαβούλευση τεύχη του Σχεδίου διατίθενται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oakae.gr

Λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, η
Διεύθυνση Υδραυλικών Έργων (Διευθύνουσα Υπηρεσία της σύμβασης) θα εισηγηθεί στο επόμενο
Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού (Προϊσταμένη Αρχή) την επέκταση του χρόνου της
διαβούλευσης, κατά δύο (2) μήνες, έως τις 23-7-2021, ώστε να δοθεί η δυνατότητα περισσοτέρων
– ολοκληρωμένων παρεμβάσεων.